Tijd om jouw wereld te ontfrutselen.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden  Ontfrutsel KvK 74798855

1. De afspraak voor een ontfrutselsessie  is een feit op het moment dat Ontfrutsel de afspraak heeft bevestigd via de mail of via Whatsapp. Tijdens het maken van een afspraak worden NAW gegevens gevraagd en genoteerd.

2. Wanneer de ontfrutselsessie door jou binnen 24 uur voor de sessie wordt afgezegd worden de locatiekosten à €60,00 bij jou in rekening gebracht.

3. De locatie is een locatie die samen is afgesproken. Ontfrutsel zal jou een bevestiging sturen van de afspraak en het adres van de locatie.

4. Wanneer je niet op de afspraak verschijnt brengt Ontfrutsel de kosten van de locatie (€60,00) en de gemaakte reiskosten (€0,19  per km)  bij jou in rekening.

5. Mocht de afspraak door Ontfrutsel worden gewijzigd of afgezegd door welke omstandigheid dan ook dan krijg je 10% korting op de nieuwe afspraak die wordt gemaakt.

6. Ontfrutsel kan alleen adviezen geven op basis van wat jij vertelt in je ontfrutselsessie.

7. Ontfrutsel is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het opvolgen van een advies.

8. Controle identiteit: Ontfrutsel mag je identiteit controleren middels je identiteitsbewijs. Deze moet je dus bij je hebben.

9. Betalingswijze

9a. De factuur wordt ter plekke voldaan, contant dan wel via een betaalverzoek via WhatsApp.

9b. Mocht er door overmacht (zoals slecht internet) niet kunnen worden afgerekend (onvoldoende saldo is geen overmacht) dan stuurt Ontfrutsel een factuur naar het opgegeven emailadres of via WhatsApp.

9c. Mocht je in gebreke blijven en de factuur niet ter plekke betalen dan stuurt Ontfrutsel een factuur naar het opgegeven  (email-)adres of WhatsApp. Er worden administratiekosten in rekening gebracht van €10,00.

9d. In het geval de factuur niet ter plaatse wordt voldaan moet de factuur binnen 7 dagen na dagtekening zijn betaald. Bij iedere herinnering worden €10,- administratiekosten in rekening gebracht.

9e. Binnen 7 dagen na ontvangst van betaling verwijdert Ontfrutsel de NAW gegevens uit de administratie.

9f. Is de factuur na de tweede herinnering binnen 7 dagen na  dagtekening niet betaald dan schakelt Ontfrutsel een incassobureau in.

10. Tarieven ontfrutselsessie (er wordt geen BTW gerekend):

Particuliere klanten: €299,00 

Studenten €199,00 (op vertoon van studentenkaart)

Zakelijke klant €390,00

Vanaf 25 kilometer brengt Ontfrutsel €0,19 per kilometer extra in rekening.

10a. In het tarief zit inbegrepen:

Locatiekosten; Reiskosten tot 25 kilometer naar de locatie gerekend vanaf Kollum; Thee/koffie, koek. Duur van een ontfrutselsessie: 3 uur inclusief korte pauze.

11. Geheimhouding:

Ontfrutsel houdt alle persoonlijke informatie verkregen vanuit het contact geheim. Ontfrutsel deelt persoonlijke informatie dus nooit met derden, alleen wanneer je daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Ontfrutsel vernietigt alle informatie uiterlijk 24 uur na de sessie. Met uitzondering van 9c t/m 9f.

Ontfrutsel heeft het recht om deze voorwaarden tussentijds aan te passen.

Versie 1.0 dd 01-01-2024

Kom in contact voor een afspraak

 

Ben jij geïnteresseerd in een ontfrutselsessie? Leuk! Voor het maken van een afspraak (of het stellen van een vraag) kun je me het beste bellen of een Whatsappbericht sturen. Dan weet je zeker dat je een snelle reactie krijgt!

Liever via de mail? Dat mag ook! Het kan wel zijn dat ik daar ietsje later op reageer. Dan weet je dat alvast. 

Jolanda Reitsma
Jolanda Reitsma-Lutjes